Tudásszintnek megfelelően személyre szabott oktatási program, alkatnak megfelelő lóval, képzett oktatóval gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Pici gyerekeknek állatsimogató, lóhoz szoktatás kis lóval.

Családoknak, lovascsoportoknak:

Az egész család jól érezheti magát nálunk, még azok is, akik nem szeretnének lovagolni, hiszen kellemesen tölthetik el idejüket a gyönyörű környezetben. Az adottságok kiválóak családi hétvégékre, igény szerint étkezéssel, illetve parti szervizzel is. Amennyiben a kedves vendég saját maga szeretne főzni bográcsozási lehetőséget biztosítunk. Lovascsapatok részére túraútvonalként tudunk szolgálni, szállással, karámozási lehetőséggel, vendéglátással.

Gyermek programok (iskolai és óvodai csoportok részére is)

  • Lovas, kézműves táborok napközis formában.
  • Lovakkal és más állatokkal való ismerkedés, a biológia óra kiegészítéseként, illetve szakköri foglalkozás keretében.
  • A lovakkal való bánásmód elsajátítása a biológia órák, illetve a lovaglás alapjainak megszerzése a testnevelési órák kiegészítéseként
  • Sportnapok megrendezésére, osztálykirándulásra, erdei iskolára is kiváló lehetőséget nyújt a Bolha-hegy természetvédelmi területe, a lovas pálya. Kultúrált környezetben az étkezést is biztosítani tudjuk.
  • A tavaszi szünetekben gyerekfelügyeletet is vállalunk, kézműveskedéssel, rajzolással, állatokkal való bánásmód elsajátításával, sok játékkal, Napi háromszori étkezést biztosítunk

Lovas túrák

Napos túrák Etyekre, Sóskútra, Érdre, a közeli települések lovardáiba.

Három napos vonaltúrák a Zsámbéki medence területén.